perjantai 15. heinäkuuta 2016

Made of Love


mol2Heipsu! Mulla oli kesälomalle aika auki olevat suunitelmat. Hinku oli kova lähteä käymään Espanjassa, ja monta viestiä sieltä suunnalta tullut että olenko tulossa ja milloin...Otimme kuitenkin luokkani kanssa varaslähdön lomaan jo toukokuussa ja lähdimme Maltalle. Viikko siellä oli ihan ikimuistoinen ja vaikka mitä sattui ja tapahtui. Meidän luokka on ollut yhdessä suurimman osan kanssa jo tarhaiästä asti ja meidän yhteinen matka lähenee jo loppuaan, joten oli niin ihanaa lähteä yhdessä vielä viimeisen kerran "luokkaretkelle".  mol3 Kesäloma on ehtinyt hurahtaa ihan älyttömän nopeasti jo loppupuolelleen. Tuntuu myös tosi oudolta olla kesä täällä Suomessa. Kaksi kesää putkeen tottunut olemaan espanjan auringon alla saman perheen ja ystävien ympäröimänä. Tottunut siihen elämänrytmiin ja kuumaan keskipäivän aurinkoon joka polttaa selkää lasten kanssa uidessa...Aika kului siellä ihan eritavalla. Täällä kesä on vaan mennyt ihan huomaamattomasti sitä "kunnon kesää" odottaen.

 Kesäkuu meni tajuttomassa työrumbassa. Nyt olen viikon kesälomalla, mutta ennen sitä edelliset viikot tuli vietettyä 8-10 tuntisina työpäivinä. Sairastellut olen myös pariin kertaan ja ruissin ensimäinen päiväkin meni mahataudissa...Onneksi se sitten helpotti ja takana oli huikea viikonloppu tyttöporukalla Turussa. 

Tän mun kesälomaviikon olenkin pyhittänyt mun naurettavan ruotsintaidon preppaamiseen. Päätin vielä että rentoudun nyt nämä päivät ennen kuin työt taas kutsuu. Silti huomaan taas aikatauluttavani päivät. Löytyykö muita ketkä kuuluu tähän kerhoon ettei osaa vain olla kotona vaan heti järjestää päivät täyteen tekemistä? 
mol1On tässä kesällä ehtinyt kyllä olla monia piristyksiä vaikka aurinko ei olekaan niin paljon paistanut. Mökillä tuli käytyä itikoiden kiusattavana tyttöjen kanssa,  Hernesaarenrannassa kuuneltiin Kygoa, Juhannuksena kerättiin taas porukka kasaan, alkuviikosta käytiin poikaystävän kanssa Serenassa leikkimässä ja kesäkuun palkalla ostettiin parhaan kaverin kanssa lennot Thaimaaseen??!! Kaikista ihanin kesäloman loppuhuipennus on kuitenkin se että mun espanjan host perhe tulee Suomeen mun luokse reilu viikon päästä! He viipyvät täällä pari viikkoa ja sen aikana tehdään mm. reissu Ruotsiin heidän ja poikaystävän voimin. En malta oikeasti odottaa! Vuosi ehtinyt jo vierähtää siitä kun viimeksi nähnyt heidät.mol4
 Miten teidän kesä on sujunut? Onko selvitty ilman kesäpöpöjä ja ehditty tekemään kaikki suunitelmat kesälle? Tai löytyykö muita ruotsin kanssa kamppailijoita ? ☺
mol6

4 kommenttia: