keskiviikko 16. maaliskuuta 2016

When in Paris


IMG_0027IMG_0026PicMonkey ColllageHelou pitkästä aikaan! Tänään tuli istuttua 6h terveystiedonkirjoituksissa, ja sängystä en ole jaksanut sen jälkeen enään nousta. Oliko kukaan teistä tänään kirjoittamassa reaalia, miten meni? 
Tuntuu tosi hölmöltä olla kotona ilman kiirettä ja tekemistä. Viime kuukausina ole muuta ollutkaan kun paikasta toiseen juoksemista, koulutehtäviä, töitä ja tota yo luku-urakkaa. Nyt oli siis hyvä aika palata blogin pariin ja kertoa mun Pariisin matkasta. Iskältä saatiin äitin ja pikkusiskon kanssa joululahjaksi tyttöjen reissu hiihtolomalle. Mulle Pariisi ei ole koskaan ollut semmoinen "must go" paikka, toisin kun mun siskolle. Ah Pariisi oli ihana! Ehkä parempi vaan ettei mulla ollut mitään odotuksia, joten koko reissu oli vain positiivisia yllätyksiä.
IMG_0066IMG_0006PicMonkey CollageReissussa oltiin sen viisi päivää ja siinä ehti kyllä nähdä yhtä sun toista. Versaillesin palatsi oli ihan älytön!  Disneylandissa vietettiin myös yksi reissupäivistä. Teen molemmista vielä erikseen postaukset koska näitä kuvia tuli siis semmoinen reilu parisataa napsittua...Shoppailusta ei tarvitse varmaan edes erikseen mainita. Koko kuukauden palkkahan siinä meni ja laukkua tungettiin kiinni hampaat irvessä. Olen reissanut nyt aika paljon yksin tai kavereiden kanssa, joten oli vähän outoakin lähteä perheen kanssa. Hyvin hermot silti kesti toinen toistaan haha. Mulla oli kauhee lukusuunitelma tolle reissulle noita yo-kokeita varten. Pariisista tais löytyä kuitenkin niin paljon muuta huomioitavaa, että koulukirjat vei vaan laukun pohjalla turhaa tilaa. Onko kellekään teille Pariisi tuttu? Mitkä oli teijän must go paikat? Mua yllätti kyllä se miten iso kaupunki oli! Metrot tulivat kyllä noina päivinä  niin tutuiksi kuin olisivat vain voineet tulla.IMG_0068IMG_0062IMG_0129

6 kommenttia:

 1. Hei! Mitä meinasit tuolla että olet reissannut yksin? :) Olen vasta juuri löytänyt blogisi joten alkoi kiinnostamaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen ollut kaksi viimeistä kesää au pairina Espanjassa :) löytyy paljon sieltä postauksia jos jaksat vaan kelata :) sit on tullu käytyä sen takia Espanjassa lomailemassa myös kavereiden luona mitä sieltä on saanut. Kreikassa ja Kööpenhaminassa ollaan myös oltu kaverin kanssa yms ...:)

   Poista
 2. Mä olin kanssa kirjoittamassa reaalia, uskontoa tosin. Jotenkin tuntui vain, että aika loppui kesken, ja koe oli oli jotenkin todella "yleismaailmallinen", joten tuntu että mun vastauksetkin oli sellaisia :D Kuitenkin se on nyt ohi ja voi keskittyä enää matikkaan, jonka jälkeen tää kaikki on ohi!

  VastaaPoista
 3. Joo sama mulla! Sitä ajankäyttöä ois vissii pitäny vähän harjotella haha. Tsemppiä matikkaan ja toivotaav hyviä arvosanoja reaaleista :)!

  VastaaPoista
 4. Oi vitsit miten kivoja kuvia!! Vesi herahtaa kielelle ruuist varsinki heh

  yejenny.blogspot.com

  VastaaPoista