sunnuntai 24. tammikuuta 2016

January

IMG_9593IMG_9588IMG_9630IMG_9601IMG_9636
bomber takki only / nahkahousut vila / laukku, paita, huivi ginatricot / kengät nelly

Hola! Löytyyköhän sieltä puolelta enään yhtää lukijaa? Niinkuin varmasti on huomattu, olen  pitänyt blogin puolella nyt vähän hiljaiseloa. Nyt vihdoin ja viimein näitä asukuvia! Mustaa, harmaata ja nahkaa...Mun pukeutuminen on yhtä tylsää ja tummaa kun tää tammikuu. Oon tosi huono käyttämään värejä talvipukeutumisessa. Erilaisiin materiaaleihin oon kuitenkin hurahtanut, kuten tikattuun kankaaseen ja nahkaan. Vaikka asu onkin tosi simppeli, niin samalla ihan tyylikäs. Musta on puolen vuoden sisällä tullut kauhea onlineshoppailija. Siitä johtuen oisikin niin paljon ois kivoja vaatteita mitä haluisin teille kuvailla. Nyt toivotaankin että ei ainakaan näin kylmiä säitä enää olisi ja pystyisi pukeutumaan muutenkin kuin kaulahuiveihin ja toppatakkeihin vuorautuneena. 

Mulle kuuluu ihan älyttömän hyvää ja on ollu tosi paljon kaikkea ja kiire päällä, hyvä kun kotona on ehtinyt käydä syömässä ja vähän nukkumassa. Tästä syystä päivittelyt elämästä on vähän täällä puolella jäänyt. Kirjotukset lähestyy ja paniikki alkaa kasvaa. Voisi varmaan sen lukemisenkin pian aloittaa. Musta tuntuu etten oo ainoa joka valittaa ja toistaa itselle että pitäis alkaa lukea, mutta sitten oikean ajan käyttäkin ihan muuhun kuin itse lukemiseen. 
Terveisin : Serranon perhe maratooni round 4

1 kommentti:

  1. Haha mulla oli vuosi sitten ihan sama homma ennen kirjoituksia! Mietin jus näihin aikoihin, että kaipa sitä voisi jo aloitella mutta en kyllä tainnut, olisi kannattanut :D Eli vinkki viitosena, alota nyt vaikkapa ihan hitaalla tahdilla! Ihanat noi kengät muuten♥
    http://anskisss.blogspot.fi/

    VastaaPoista