tiistai 11. elokuuta 2015

Stripes

kaaaksikuusikooolmemekko house of brandon // kengät zara

Heipsu! Musta on tän vuoden aikana kuoriutunu kunnon mekkotyttö. Viime keväänä vaihdoin monet kerrat farkut hameeseen/mekkoon ja laitoin sukkahousut kaveriksi. Tilasin viime viikolta House of Brandonilta tollasen perusmekon. Toi on tosi simppeli, jonka vuoksi menee kivasti syksylläkin nahkatakin, karvaliivin tai neuleen kanssa. Mun tyyli on muutenkin vuoden sisällä mennyt naisellisempaan suuntaan ja esim. korot jalassa mua näkee vuoden ympäri enemmän kuin tennareissa. Näihin kuviin laitoin Zarasta synttärilahjaksi saadut kengät. Ekaa kertaa itseasiassa oli jalassa ja sopi yksityiskohtiensa kanssa mielestäni hyvin mekkoon. Kouluun tai muualle taidan kuitenkin laittaa mekon kaveriksi vähemmän juhlavammat ( ja mukavammat) kengät☺ Onko siellä muita mekkoihin hurahtaneita vai vannotteko kylmemmillä keleillä farkkujen nimeen?

2 kommenttia:

  1. Kiva look taas kerran!! Mulla on kyllä vähän se onglema et pidän vuoden ympäri mustia farkkuja, enkä juuri kokeile mitään uutta. Voisin ottaa tavoitteeksi tänä syksynä saada vähän vaihtelua tyyliini! hah :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Lotta! :) Mulla oli viel aika pitkään sama et mustat farkut tarttu helpoiten kiireisinä aamuina mukaan. Kokeile ihmeessä :)

      Poista