keskiviikko 15. heinäkuuta 2015

This summer`s gonna hurt like a ...

PicMonkey CollageAina sanotaan että kynnys lähteä ulkomaille on suuri. Kuinka pelottavaa on jättää kaikki tuttu ja turvallinen, pakata matkalaukkuun tärkeimmät ja lähteä yksin kokemaan uutta. Miksei ikinä puhuta sinne tuttuun ja turvalliseen palaamisesta? Mua ei pelota sanoa heippa vanhemmille lentokentällä, pärjääminen juna-asemilla, avunkysyminen tuntemattomilta tai se sosialisuuden määrä mikä sulla on pakko olla jos et halua yksin koko aikaa olla. Oon aina luottanut siihen, että pärjään ja että saan apua jos sitä tarvitsen. Asiat on aina järjestynyt ja niin tulee järjestymään.
PicMonkey CollageVaikeampaa on jättää se uusi ja jännittävä ajanjakso taakse, mistä on pikkuhiljaa muovautunut toinen "tuttu ja turvallinen" ympäristö. Silloin kotikotiin palaaminen tuntuu tyhjältä, pelottavalta ja menettämisenpelko on suuri. Ihmiset ketä olet tottunut näkemään joka päivä, ne keille olet kertonut ilot surut ja nauranut vedet silmissä, tuttu lenkkipolku mikä lähtee kotioveltasi ja päättyy appelssiiniviljelyalueelle, vuorten kohotessa edessäsi ja paahtavan auringon poltellessa niskaasi. Lempiruuat joita olet tottunut löytämään joka päivä keittiöstäsi, ne hymyilet kasvot joita tuijottelet keskiyöllä aaltojen keskellä kaikessa hiljaisuudessa...10 päivää jäljellä kunnes pitää alkaa totutella siihen, että lempijukurttia ei ole enään jääkaapissa, naapurin vanha pappa ei enään toivota hyvää huomenta kaunoikaiselle, enkä enään kuule niitä hauskoja suomilausauhduksia mitä olen viime päivinä ahkerasti innokkaile kavereilleni opettanut. Eilen oli kuumaa hiekkaa, laulavia ihmisiä, kylmää kaljaa, iloisia juhlioita ja onnellinen yö, mutta kun minulta kysyttiin monta päivää jäljellä purskahdin itkuun.PicMonkey CollageHuom! Bodyshopilla on vielä 19.7 asti ilmaiset toimituskulut, käy tsekkaamassa uudet italian summer fig -tuotteet täältä

3 kommenttia:

 1. Moi! Siis mun on nyt ihan pakko kysyä, että mitä sä teet tuolla Espanjassa? Etkö sä viimekin kesänä lähtenyt sinne vähän tolleen pidemmäks aikaa? Ihan älyhyvä blogi, itekkin just kotiuduin Meksikosta vuoden vaihtarireissulta! :-)

  http://www.nowhigherthanever.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi Emmi! Oon täällä töissä au pairina ja joo viime kesänä olin kans sen viis viikkoa täs samassa perheessä:) voi kiitos paljon! Oi Meksiko ! Onks jo ikävä sinne takas? Pitää käydä kurkkaa sun blogi :)

   Poista
 2. voi kulta tuttuja tunteita!!! tsemppiä <3

  VastaaPoista