keskiviikko 29. heinäkuuta 2015

Piece of Pink


PicMorrrnkey CollagePicMonkey Collagepaita ginatricot // housut vila // kengät stradivarious // laukku ginatricot

Heipsu! Vihdoinkin pääsen esittelemään teille mun uusia lemppari kenkuleita. Luulin jo hetken että eläinkuosit jäi yläasteen seepra legginsseihin ja leopardikaulahuiviin, jota vieläkin kammoksun. Kuitenkin Barcelonassa shoppailessa rakastuin noihin kenkiin, jota koristi leopardikuosinen yksityiskohta. I`m in love♡ Suomeen palattuani piti haudata shortsit ja croptopit vaatekaapin pohjalle, mutta nyt saan ottaa käyttöön mun kesän alussa Vilasta napatut pöksyt. Noi on niin älyttömän mukavat päällä ja helppo yhdistää mihin vaan. Tähän asuun halusin vielä kuitenkin vähän väriä (korostamaan rusketusta hahah ), joten mitäs mieltä ootte tästä asusta?

3 kommenttia:

 1. Kaikki leopardi- ja seeprakuvioiset asusteet ja kengät pitäisi kieltää lailla. Itse asiassa, ne ovat rikos ihmisyyttä vastaan, kuten YK:n peruskirjassa on julistettu. Sinun läpysköistäsi tulevat mieleen joku 70v Floridassa asuva eläkeläismummo, joka polttaa ketjussa röökiä ja käheällä äänellä huutaa bingonumeroita leopardilegginsit jaloissaan.

  Heh. Anteeksi tuo edellinen. Se oli tarkoitettu huumoriksi. Näytät aina hyvältä. Mutta silti. En vain voi tykätä tuosta kuosista. JN

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha täytyykin sitten ostaa Floridasta lomaosake ja alkaa harjoitella tota ketjupolttoa ;)

   Poista
 2. Voi jeesus, mitä taas tuli kirjoitettua kännissä JN
  Lipsahti.

  Yritin vain olla kohtelias--no hei, sähän näytät aina hyvältä ja kivalta kuvissa. Kommentoin nointa lepördikuoseja ilman parempaa tietoa. Tai jotain.

  VastaaPoista