torstai 12. maaliskuuta 2015

Mutkia matkassa

IMG_8295IMG_8301 Heippa! Mun bussi lentokentälle lähtee ihan muutamien tuntien päästä ja tulin kirjoittamaan muutamia asioita ennen lähtöä. Lentolipuista huolimatta lähtö Espanjaan ei ollut vielä selvää muutama päivä sitten. Mun on pakko jakaa teillekin mun huono-onnisuutta. Nimittäin kaikenmaailman vastoinkäymisiä on tullut kuin liukuhihnalta. Mulla siis lento saapuu Madridiin, josta junalla pitäisi mennä Valenciaan ja mun takaisin tulo lento lähtee aamu kahdeksalta Madridista joten olin katsonut sopivan bussin joka lähtisi yöllä ja aamulla hyvissä ajoin saapuisi Madridin kentälle suoraan. Ensimäinen pieni yllätys oli että junaliput oli kallistunut muutaman päivän aikana, muutenkin kun tässä on rahoja yritetty säästää reissua varten tollanen 40 euron lisämaksu ei lämmittänyt sydäntä. No tällä viikolla ajattelin sitten vielä tarkistaa että kai se takaisintulo bussi lähti silloin keskiyön aikaan, että ehdin ennen sitä nähdä ilotulitukset sun muut mitä Valencian Las Fallas karnevaaleilla vikana iltana on ohjelmassa. Noh sitten tulikin toinen kiva yllätys esille...Sinä päivänä ei tullutkaan ollenkaa busseja...Kauhea paniikki iski, että miten se on voinut hävitä parin päivän sisällä ja miten ihmeessä ehdin aamulennolle kun junat ei kulje yön aikana. Monet turhautuneet sähköpostit lähetettiin bussiyhtiöön, mutta vastaukset olivat niin epäselviä että luvutin sen suhteen.

Ainiin ei unohdeta Norwegianin lentolakkoa, jonka takia nukuin varmaan joka yö sormet ja varpaat ristissä. Oli niin helpottunut olo kun tiistai-iltana lakon kerrottiin loppuneen, huh!  Löysin toisen bussin millä pääsisin lähtemään takaisin Madridiin, olin jo super iloinen ja ostamassa lippua. Bussilla oli kuitenkin vaihtoaika Almansassa joka kesti 2,5 tuntia. Päätin sitten googletella että millainen bussiasema siellä Almansassa on kun kuitenkin siellä yksin joutuisin keskellä yötä istumaan. Iloinen ylläri oli se että siellä ei ole bussiasemaa...Päätepysäkki oli pieni ja kämäinen puunpenkki keskellä katua, keskellä ei mitää, En voinut muuta kun nauraa. Ihan uhkarohkeaksi en lähtenyt, niin päädyin junaan mikä lähtee aikasemmin illalla ja on jo yhdentoista aikaan Madridissa. Luvassa siis kahdeksan tuntia lentokentällä istumista, well tuleepa sekin koettua ja pakkasin juuri lukemistakin mukaan. Vähän pelottaa tuleeko näitä vastoinkäymisiä vielä kuinka paljon eteen? Toivon että nää ois nyt tässä, kun muutenkin vähän kuumottelee tuo ihan yksin reissuun lähteminen. Laittakaa peukut pystyyn ja toivotaan että viikonpäästä oon täällä postailemassa Espanjakuvia !♡

Onko teille sattunut mitään kommelluksia tai ikäviä yllätyksiä reissuissa?

2 kommenttia:

 1. Voi ei tosi ikvää tommonen, mutta toivottavasti tulee hyvää reissu nii että se oli sitten kaiken vaivan arvoinen! :-)

  Mulla kävi kerran sillai ku oltiin kavereitten kanssa Milanossa yks yö ja tarkoituksena oli sitten lähteä junalla sveitsin puolelle, missä meidän piti viettää seuraava viikko.. Noh kaikki bussit oli lakkautettu just sinä päivänä... Eikä sieltä lähtenyt mitään bussejakaan.. Joten jouduttiin sit matkustamaan kaikki taxissa Italiasta Sveitsiin :---D Onneksi siitä ei sit kuiteskaan tullut niin kallista kun meitä oli sen verran monta ja saatin sellanen iso taxi :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi eei... :-D Joo tollaset yllätykset ei kyllä ihan niitä kivoimpia ole. Onneks kuitenkin pääsitte perille! Mulla oli onneks ihan huippu reissu eikä ihan kamalia vastoinkäymisiä loppujen lopuksi eteen tullut :-)

   Poista