sunnuntai 30. marraskuuta 2014

snow


IMG_7877aIMG_7856IMG_7888paita, laukku ginatricot // takki, kaulahuivi h&m //  farkut stradivarius // kengät bianco

Taitaa olla nyt virallisesti tämän talven ensimmäiset asukuvat, nyt kun tuo lumikin on maassa. Mun on henkilökohtasesti tosi vaikee pukeutua talvella. Insipiraatiota ei löydy ja asut rajoittuvat siihen toppatakkiin ja villapaitaan melkein aina. Muutaman kerran olen hameessa ja sukkahousuissa lähtenyt liikenteeseen, mutta sitten onkin värjötelty jalat kohmeessa tuolla kylmässä. 
Viikonloppu on kulunut kahviloissa ja sitten ihan vaan kotona, ei oo ollut edes hirveesti fiilistä lähteä minnekään viipottamaan ja tosiaan vieläkin vähän sairastelen täällä. Huomenna onneks alkaa kympin aamut seuraavat kolme viikkoa, niitä on todellakin odotettu!

4 kommenttia:

  1. Nykyään löytyy todella lämpöisiä sukkahousuja. Valmistajasta riippuen niitä kutsutaan fleece, thermo, jne. Näyttävät normaaleilta paksuilta sukkahousuilta ulospäin, mutta sisäpuoli on ihanaa pehmeätä ja lämpöistä. Toinen pikku huijaus on se, että jos täytyy käyttää ohuita sukkahousuja, niin pukee ensin 40 den mattapintaiset ihonväriset sukkahousut ja niiden päälle mustat ohuet. Tuo yhdistelmä on yllättävän lämpöinen, mutta kukaan muu ei huomaa pikku huijausta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka! Tota en oo tullutkaan ite ajatteleeks tai keksineeks! Kiitti vinkeistä (:

      Poista