tiistai 14. lokakuuta 2014

Pikamoikat

IMG_7201
Moikka! Tulin vähän kertomaan kuulumisia kun täällä blogin puolella on jo ollu hetken hiljaista. Voisin nyt luetella ne kaikki tekosyyt miks en oo ehtiny postailla, mutta myönnän nyt vaan suoraan että arki-illat oon viihtyny uusien koukuttavien tv-sarjojen parissa lämpimän peiton alla, kun että oisin jaksanut laittautua ja mennä kylmään iltaan hyppelemään kameran edessä. Ens viikolla lupaan kyllä pitää kameran tiukasti kädenulottuvilla kun suunnataan Mallorcalle (saa antaa matkavinkkejä!!) koko perheen ja serkkujen voimin. Oon jo nyt ihan innoissani että kuvittelen jo millasia kuvia siellä haluun ottaa ja mitä kaikkea aijon syödä ja tehdä siellä. Loma tulee kyllä niin hyvään paikkaan, on nää kaikki kokeet uuvuttanu niin paljon. Vielä pitäis sinnitellä perjantain matikankokeeseen ennen kun pääsen pakkailuhommiin. Tosiaan nää pari viikkoa ihan on tässä hujahtanu, muutaman päivän ehin myös sairastella melkein 40 asteen kuumeessa, ei kiva. Toivotaan että mun syysflunssat ja virukset on nyt sairasteltu ja pysyis nyt loppu syksyn terveenä. 

Ei vitsi! Puhuin tossa viime viikonloppuna skypessä sen mun au pair perheen kanssa. Nyt ymmärrän miten kaikki aina voivottelee sitä miten lapset on kasvanu viime näkemästä. Jotenkin ihmeessä nämäkin pikku tyttöset oli hujahtanu niin paljon vanhemman näköseksi ihan muutamissa kuukauksissa. Oli kyllä jotenkin niin ihana nähä ja jutella kunnolla, ikävä tosin iski pahasti. Mutta jos nyt jotenkin ihmeenkaupalla mun säästämistaidolla saan kerättyä sen verran rahaa, oon menossa maaliskuussa sinne moikkaamaan perhettä ja asumaan parille kaverille Fallas juhlien ajaksi. Se on tosi iso tapahtuma Valenciassa ja kovasti kaikkien houkutuspuheiden jälkeen tekis kyllä mieli päästä näkemään ne ihan omin silmin. Tulipas tästä nyt pitkät "pikamoikat", anyway seuraavaks palaillaan varmaan vähän lämpimämpien postausten parissa. Stay tuned!

4 kommenttia:

 1. Ihanan oloinen blogi! :)

  x Kia
  http://kia-anette.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos kia :) katoin kans tota sun vanhaa blogia ja ihania noi kaikki vaihtaripostaukset, tuli kauhee hinku päästä vaihtoo :D

   Poista
 2. Kirjotat tosi kivasti! Ja ton alemman postauksen takki on super!


  http://melidas.blogspot.fi/

  VastaaPoista