keskiviikko 1. tammikuuta 2014

Aika aloittaa uudelleen


Istun autossa ja katson huurteisen ikkunan läpi vastaan tulevien autojen valoja. Kuulokkeista soi Great big worldin say something. Mietin tätä vuotta, mitä kaikkea oon ehtinyt tapahtua. Oon ollu tilanteissa ja tuntenu kaikkea mahdollista ääripäistä toiseen. Muistan kun vielä kesällä kuvittelin kaiken olevan ohi ja etten nousisi helposti enään takaisin. Vakuuttelin samaa " aika parantaa haavat " lausetta itselleni. Ja ystävät joiden olkapää olin alkuvuodesta, suunitellut kostosuunitelmia ja pitänyt heidän päät ylhäällä olivat nyt mun luona. Nyt vuosi on lopuillaan ja löydän itteni sen ihmisen vierestä, josta opettelin puoli vuotta sitten luopumaan... Tapahtuu niin paljon, että välillä on vaikea pysyä itse mukana, Vähän pelottaa mitä 2014 vuosi, mitä kaikkea hyvää ja pahaa sen myötä tulee. Tänä vuonna itsenäistyin tosi paljon ja aikuistuin. Näin ja koin paljon maailmaa matkustellessa, opin vastuuta, mutta tein samalla paljon virheitä. Kesä oli ehkä muistorikkain vuodenaika koko mun elämän aikana. Hypin jalat kipeiksi festareilla ja lauloin äänen käheäksi Rihannan keikalla. Vietin tunteja lentokoneissa. Selvittiin parhaan kaverin kanssa viikko hengissä, ihan vieraassa maassa. Olin riparilla isosena, joka koetteli mun kärsivällisyyttä. Vuoden aikana tajusin, että vaikka olisi vaikeaa periksi ei anneta. Ei pidä luovuttaa heti kun tulee riitoja ja vastoinkäymisiä. Huomasin myös, että niin kauan kun on uskoa on toivoa. Jos selviin vastoinkäymisistä saan paljon enemmän myöhemmin takaisin... 

Kohta ollaan perillä. Ulkona on pilkkopimeää, vaikka kello ei ole edes viittä. Viltistä huolimatta mun iho on vieläkin tosta kappaleesta kananlihalla.

Hyvää uutta vuotta 2014!

8 kommenttia:

 1. Ihana postaus. Laittoi ajattelemaan omaa elämää positiivisemmalta kannalta. Aina ei oo helppoa, mutta myös niistä vastoinkäymisistä ja virheistä kasvaa, joten ei nekään turhia oo. Piristit päivää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oi ihana kuulla♡♡ kiitos paljon!

   Poista
 2. Oi vitsi miten kivasti kirjotettu postaus, ja ihania kuvia :-) mahtavaa uutta vuotta sulle!

  http://o-something.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos paljon Viivi ♡ :) Samoin sullekin!

   Poista
 3. Todella hyvä postaus! Pisti mutkin kyllä ajattelemaan elämää, aina sattuu ja tapahtuu hyviä sekä huonoja ja niiden avulla kasvaa ja oppii!

  http://myunstoppablelifestyle.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oi nyt tuli hyvä fiilis, et toi teksti sai ajattelemaan muitakin :) kiitos paljon!

   Poista
 4. Todella kauniita kuvia! Ja kirjoitat kyllä uskomattoman hienosti :)

  http://ellanooran.blogspot.fi/

  VastaaPoista