lauantai 30. marraskuuta 2013

Little Christmas

cMeillä oli eilen tyttöjen kanssa pikkujoulut täällä meillä. Pidettiin niitä nyyttäri menetelmällä, että jokainen toi jotain. Sitten yhdessä tehtiin pizzoja, joulutorttuja ja pipareita, jotka vähän kyllä palo eikä koristelukaan vastannut kuin viisivuotiaan taitoja, haha. Mutta hyvää oli ja oli niin kiva koko porukan voimin viettää iltaa jutella ja juoda litrakaupalla glögiä. Oi glögistä tulee aina niin joulufiilis. Etin jo alku kuusta kahviloista glögejä, mutta vasta viime viikolla pääsin juomaan ekat glögit tänä vuonna, oli niin hyvää! df Koko viikko on menny ihan tajuttoman nopeesti koulujuttujen parissa. Mulla on ollu viimeiset kolme viikkoa aamutunnit kuvista joten suht helppoa ollu, en nimittäin ihan aamusta oo vielä ihan virkeimilläni :D Ja nyt seuraavat kolme viikkoa vast kymppiin, niin luksusta tätä on ootettu! Tänä viikonloppuna pikkujoulujen lisäks vierähti muutama tunti poikaystävän mökillä. Vielä ois huomenna yhet juhlat, mun pikkuserkku Ellenin 1v. kekkerit ja sit meneeki ihan koulujutten parissa. Ois yks äikän kirja luettavana ja Saksan kokeisiin harjoittelua. bhYritän kyllä jossain välissä napata huomenna pari asukuvaa teille ☺Muutenkin nyt yritän räpsiä niitä jatkossa enemmänki, mua harmittaa niin paljon kun kamera ei oo pyöriny oikee missää mukana ja kuvamateriaalia mun arjesta on enää melkein vaan puhelimessa. Mutta yritän sparpata ja päivitellä tätä blogia vähän useemmi, mitä nyt oon ehtiny.ge

5 kommenttia:

 1. Tosi kiva postaus ! Tuli itsellekkin ihan joulufiilis ! :3 On tosi kiva blogi !!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi kiva et tunnelma välitty ruudun sinnekki puolelle :) kiitos paljon :)

   Poista
 2. Lueskelin äsken sun askia ja oi vitsi noi au pair, vaihtari ja vapaaehtoistyö jutut kuulostaa niin ihanilta. Vaihtoon en ole lähdössä, mutta au pair ja jopa tulevaisuuden työnä mua kiinnostaa työskentely esim. juuri afrikassa ja ylipäätänsä jossain muualla. Entä sulla? Tiedätkö miksikä suurin piirtein haluat isona? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oi tosi kiva kuulla :) sulla on sit vähän samoja suunitelmia ku mulla, oot luultavasti tosi rohkee tyttö kans jos uskallat lähtee ja toteuttaa sun unelmia :) Nii mäki haluisin olla jonku aikaa afrikassa sit ku pidän väli vuoden lukion jälkee, nähä vähän erilaista elämää ja maailmaa mut ihan työ työks aijon opiskella kosmetologiks. Vaikka ei mikää paras ja tuottosin työ oo mut se on sellast mitä tykkään tehä ja voi olla et sen lisäks opiskelen vaikka maskeerausta ym. Saa nähä mitä tulevaisuus tuo tullessaan :)

   Poista
  2. Kuulostaa kivalta. Ite mulla ei ole oikeastaan muuta mielessä kuin se, opiskelen varmaan (lasten)lääkäriksi tai muuksi vastaavaksi :)

   Poista