sunnuntai 25. elokuuta 2013

Kreeta

Elämäni paras viikko takana kreikassa parhaan kaverin kanssa. Tuntuu niin oudolta et kaikkien vastoiskäymisten ja kaiken sen järkyttävän rahan säästämisen jälkeen ku ollaan oltu kitkemässä ja siivoamassa vessoja, vihdoin seistää lentokentällä yksin ja yritetään etsiä oikeeta porttia lähtevälle lennolle kreetalle. Kyllä mentiin ihan kahdestaan ja voidaa vaa uskoo kuinka meijän vanhemmat on ollu koko viikon ihan sydän kurkussa ja tulihan niitä tekstiviestejä suomesta sinne aika tiuhaan tahtiin että ollaanko jo nukkumassa onko kaikki hyvin ja hengissä vielä, haha!IMG_3165IMG_3050IMG_3406IMG_3403IMG_3416IMG_3064IMG_3097IMG_3115IMG_3104 Meijän hotelli oli Rethymnonissa, Plataneksessä. Sellai tosi kiva suht pieni ja rauhallinen paikka, mutta kaikki oli siin ihan lähellä. Paras varmaan se Frozen Yugurt baari siinä heti vastapäätä missä ravasin varmaa joka ilta hakee yöpalaa. Meren ranta oli ihan kävelymatkan päässä ja joka ilta mentii sinne kävelemään kun oli ihan pilkko pimeetä ja seisottiin aalloissa. En osaa selittää hyvin mut jotenki kaikki pienet asiat sai mut siel tosi onnelliseksi ja oli sellai vapaa olo kaikesta stressistä ja huolista mitä on viime aikoina ollu...IMG_3407IMG_3363IMG_3053IMG_3056IMG_3106IMG_3059IMG_3401IMG_3319 Liikuttiin aika paljon vaan ihan kävellen lähi paikoissa, ainoostaan kerran lähdettiin bussilla Rethymnonin keskustaan joka oli vähän pettymys tai sit se johtu siitä ettei osattu mennä oikeisiin paikkoihin vaan haahultiin siellä torilla. Kaupunki reissun ainoo pelastus oli Tally weijl, mistä ostin uudet biksut ja pinkin topin, mikä on nyt ihan mun lemppari!
Ruoka tuolla paikassa oli älyttömän halpaa! Pita gyros joka oli vähän sellasta kebab rullaa muistuttava pötkö missä oli lihaa tzatsikia ja ranskalaisia ym makso 2.50e ja kreikkalainen salaattikin vain 4 euroa. Enemmänki käyttörahat meni jatkuviin mehuihin ja jätskeihin mitä siel helteessä oli pakko syödä monta kertaa päivässä.
IMG_3124

IMG_3122
IMG_3175IMG_3563IMG_3114IMG_3135

IMG_3556
IMG_3533Meijän hotellin omistajat oli sellaset lähelle 50 kymppiset miehet, Jorgos ja Jani. Niin mukavia miehiä ja rakastuttiin siihen janiin. Ei kyllä siinä mielessä vaan siinä että se on oikeesti ehkä maailman kiltein ja ihanin ihminen ketä oon koskaan tavannu. Aina iso hymy suulla kun tultiin hotellille illalla takaisin ja huutaa " My lovely girls" ilahtuneena. Muutamina iltoina  kuunneltiin sen nuoruus tarinoita ja hotellin muutkin suomalaiset olivat kerääntyneet viettämään iltaa keskutelemalla ja nauttimalla viiniä, mä taisin kyllä vetää sitä Frozen yugurttia edelleen...:D Tutustuttiin myös hotellin muihin turisteihin ja musta oli tosi ihanaa että ne meitä vanhemmatkin ihmiset otti  meijät huomioo ja kyseli kuulumisia ja tuli sillee "turvallinen" olo.IMG_3530IMG_3573IMG_3193IMG_3495IMG_3139IMG_3235IMG_3502IMG_3541IMG_3387IMG_3578 Viikko meni ihan liian nopeesti ja oikeesti melkein itku silmässä viime torstaina lennettiin takasin tänne kylmään Suomeen missä odottaa koulu, syksy ja iso kasa rästiin jääneitä läksyjä. Toi matka oli kyllä vaan niin upee ja niin monta älytöntä muistoa mahtuu tohon viikkoon, yö uinnit paikallisten kanssa meressä, paniikissa juokseminen keskiyöllä kaduilla, meijän ahdistelijoitten välttely ja liian innokkaat taverna miehet. 
Mutta nyt alkaa taas kunnon opiskelu ja lukioon panostaminen. Taitaa noi bikinitkin vaihtua pian villapaitoihin. Ehkä me taas jonkun ajan päästä joskus lähdetään uudestaan matkustelemaan, nyt on ihan kiva olla myös kotona ☺

10 kommenttia:

 1. pihla sä oot niin kaunis ja ihana blogi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi kiitos minttu, sinä olet myös :)

   Poista
 2. aa nää kuvat <3 tuli kauhee hinku itelläki ulkomaille, tässä kattelen jo äkkilähtöjä :D

  http://jonnannica.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha kiitos :) uskon, toivotavasti säki pääset pian lomailee :)!

   Poista
 3. upeita kuvia!! ja sun blogi on iiiihan huippu! taisit saada just uuden lukijan ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oi miten ihana kuulla! piristit mun päivää :)

   Poista
 4. Ihana postaus:)! Mä olin ite Kreetal 2012 kevääl ja just siin Rethymnonin lähellä, ää en muista sitä paikkaa, mut päästiin kävelee rantaa pitkin Rethymnoniin! Jotkut kuvat näyttää aika tutuilta :p

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Toivottavasti sullaki oli kiva matka, haha :)

   Poista